( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org
Advancing Together (AT) distributed New Year gifts to 53 children of the most vulnerable returnee families who did not yet achieve durable solution.
These gifts, which were donated by the UNHCR Kosovo brought happiness and joy to the children on the Eve of New Year.

—————————————————
Advancing Together (AT) shpërndau dhurata për Vitin e Ri për 53 fëmijë të familjeve të kthyera – më të rrezikuara, të cilat ende nuk kanë bërë zgjidhje të qëndrueshme.

Këto dhurata, që u dhuruan nga UNHCR Kosovo, sollën fëmijëve lumturi dhe gëzim në prag të Vitit të Ri.
—————————————————
Advancing Together (AT) podelio je novogodišnje poklone za 53 dece povratničkih porodica koje još nisu našle trajno rešenje.
Ovi pokloni, koje je donirao UNHCR Kosovo, doneli su sreću i radost deci uoči Nove godine.