( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org

Sot, Advancing Together (AT) ka bërë shpërndarjen e informacionit në gjuhën shqipe dhe serbe përmes pankartave nga letra, në vende më të frekuentuara në fshatin Plemetin, komuna e Obiliqit, në lidhje me masat e reja të ndalim qarkullimit, që ka marrë Ministria e Shëndetësisë për të parandaluar përhapjen e COVID-19, vendim ky që hyn në fuqi të mërkurën me 15 Prill 2020.

Danas je Advancing Together (AT) distribuirao informacije na albanskom i srpskom jeziku putem plakata na papiru, u najfrekventnijim mestima u selu Plemetina, opština Obilić, o novim merama zabrane kretanja na odluku Ministarstva Zdravlja kako bi se sprečilo širenje. COVID-19, odluka koja stupa na snagu u sredu, 15. aprila 2020. godine.

Today, Advancing Together (AT) distributed information in Albanian and Serbian via posters on paper, in the most frequent places in the village Plemetina, Obilić municipality, with regard to the new prohibition movement measures on the decision of the Ministry of Health on preventive measures with the aim at protecting against Corona Virus COVID-19, decision effective as of Wednesday, April 15, 2020.