( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org


Advancing Together – “AT” Today held an informative and motivational meeting regarding the importance of active participation in the labor market and the development of professional skills and capacities through various trainings in the most demanded industries in the labor market. This session was held in open space of our people of concern while respecting the rules set by the world health organization to combat Covid19.
#AdvancingTogether#EmploymentOpportunities#MarketLabour#UNHCRKosova

Advancing Together – “AT” sot ka mbajtur një takim informues dhe motivues në lidhje me rëndësinë e pjesëmarjes aktive në tregun e punës dhe ngritjen e shkathtësive dhe kapaciteteve profesionale përmes trajnimeve të ndryshme në industritë më të kërkuara në tregun e punës. Ky sesion është mbajtur në hapsirë të hapur tek personat nën përkujdesjen tonë duke respektuar regullat e vendosura nga organizata botërore e shëndetësisë.

Advancing Together – “AT” danas je oderzao informativnnom i motivnog sastanak o znacaju aktivnog ucesca na trzistu radnja i izgradnja profesionalnih kapacitet kroz razne obuke u najtrazenijim profili na trzistu rada. Ovo informativni sesija je oderzana na otvorenom prostoru za lude pod nasom pomoci, postujuci pravila koja je postavila od svetska zdravstvena organizacija.