( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org
Po vazhdojnë sesionet informuese me të rinjtë nga Kosova në eventin “Dikh he na bister”.
Për gjatë këtyre ditëve, të rinjtë nga Kosova por edhe nga shtete të tjera paten mundësinë të jenë pjesë e trajnimeve dhe sesioneve informuese për Luften e Dytë Botërore dhe holokaustin.
Gjatë ditës së sotme pjesëmarrësit diskutuan më tepër për racizmin, të kaluaren dhe të tashmen dhe rëndësinë e të folurit për atë çfarë ka ndodhur.
Ky event do të zgjasë deri me 4 gusht.