( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org

RRETHIMI I ZONËS SË PIKNIKUT CESMA

DATA: [11/04/2024] FTESË PËR OFERTË: Nr i TENDERIT ITB/2024/04 RRETHIMI I ZONËS SË PIKNIKUT CESMA DATA DHE KOHA E MBYLLJES: 02/05/2024– ora 15:00 CET INFORMACIONE BAZË Advancing Together (AT) është themeluar me qëllim të krijimit të një mjedisi stabil në Kosovë për...

Ftesë për Ofertë për ndërtimin e fushës sportive në Dobidol

DATA: [06/04/2024] FTESË PËR OFERTË: Nr i TENDERIT ITB/2024/02 PËR NDËRTIMI I FUSHËS SPORTIVE NË SHKOLLËN RUDOLF WALTHER NË DOBIDOL DATA DHE KOHA E MBYLLJES: 29/04/2024 – ora 15:00 CET INFORMACIONE BAZË Advancing Together (AT) është themeluar me qëllim të krijimit të...

FTESË PËR OFERTË: PËR RRËNIMIN E OBJEKTEVE NË MAGURE

DATA: [05/04/2024] FTESË PËR OFERTË: Nr i TENDERIT ITB/2024/01 PËR RRËNIMIN E OBJEKTEVE NË MAGURE DATA DHE KOHA E MBYLLJES: 26/04/2024– ora 15:00 CET INFORMACIONE BAZË Advancing Together (AT) është themeluar me qëllim të krijimit të një mjedisi stabil në Kosovë për...