( 0800 200 20 - FREE OF CHARGE ) +383 38 248 008 / +383 44 252 051 info@advancing-together.org

Protection Monitoring Officer (1)

We have one local vacancy open. Protection Monitoring Officer (1) Check out the link below and apply by the 01 October 2023, 23:59 hours.   Protection Monitoring Officer...

Protection Monitoring Officer (2)

We have two open local vacancies. Protection Monitoring Officer (2) Check out the link below and apply by the 29th of January 2023. Protection Monitoring Officer...

Local Community Facilitators (4)

We have 4 local vacancy open. ➡ Local Community Facilitators (4) ⬅ Check out the link below and apply by the 30th of August 2022. Local Community Facilitators (4) Kemi hapur 4 vende të lira pune. ➡ Lehtësues të komuniteti lokal (𝟒)  ⬅ Shikoni linkun e mëposhtëm dhe...

Project Coordinator (1)

We have one local vacancy open. Project Coordinator (1) Check out the link below and apply by the 10th of August 2022.   Project Coordinator...

Protection Monitoring Officer (1)

We have one local vacancy open. Protection Monitoring Officer (1) Check out the link below and apply by the 20th of January 2022.   Protection Monitoring Officer...

Legal Officer (1)

We have one local vacancy open. Legal Officer (1) Check out the link below and apply by the 23 of May 2021. VIEW /...